FOLLOWER

8 Januari 2018

Giveaway #1 new year 2018 by cikyan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway #1 new year 2018 by cikyan


Apa lagi yang membahagiakan blogger jika tidak giveaway.  Di kala kepupusan idea jumpa pula entry giveaway.  Jumpa kat mana lagi kalau tidak blogwalking... kan.  So dalam tak sempat tu sempat juga blogwalking... mencari idea.  Bukan tiada idea sendiri tetapi tunggu nak cedok idea orang lain... hahaha. sebab tu lah blog ni dah lama tak dapat CPUV sebabnya dok cedok idea orang jer....  Apa-apa ajelah .

Okey, kembali semula kepada tajuk entri, Giveaway #1 new year 2018 by cikyan.  Blog yang baru dikenali.  Giveaway ini dianjurkan sebagai tanda perkenalan di tahun baru 2018.  Blog masih baru tak banyak nak komen, sebab blog akak pun lebih kurang jer (hehehe).  Setakat yang SZ nampak sekarang ni, blog cikyan okey jer, tak lah semak sangat dengan bermacam-macam widget.  Tulisan kalau boleh biarlah warna hitam, baru selesa mata nak membaca.  Semoga dapat dikekalkan kebersihan blog ini... 

Korang nak tahu apa lagi yang ada dengan Giveaway #1 new year 2018 by cikyan, kenalah klik banner di bawah.

Giveaway #1 new year 2018 by cikyan

Setakat ini, cikyan belum bagi kata putus bila tutupnya giveaway ini.  Jadi sementara masih ada masa korang klik banner di atas... boleh berkenalan dengan cikyan.

Semoga cikyan terus sukses dalam dunia blogging.


Terima kasih semua atas sokongan dan jom kita meramaikan Giveaway #1 new year 2018 by cikyan.


3 ulasan:

  1. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.