FOLLOWER

11 Disember 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE


Cermin-cermin di dinding... siapa yang paling rajin update blog?

Hah... kau ingat nak keluar ke muka ahkak gojes ni?  Idak le kot... maleh bebenor update blog.

Mengkala mai ada giveaway pun maleh jugak... tapi digagahkan juga buat entri sebabnya hadiah untuk giveawy ni lumayan!!!

Meh korang jengok ada apa dengan giveaway ini.  Ahkak takder idea nak tulih panjang lebar, jadi layan jer entri copy paste separuh jalan nih. ehh


GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE
GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Tarikh Tamat : 30 Disember 2017

Klik banner di atas untuk keterangan lanjut mengenai giveaway.


Hadiah yang ditawarkan, antaranya seperti berikut.

- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)

- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)


- 2 x Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)



- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)

dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)


Jom ramai-ramai kita rebut hadiah lumayan sambil jemput link organik dari rakan peserta yang join giveaway.

Terima kasih atas perhatian semua.

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum sis..
    Terima kasih sudi join ^^

    Senarai Peserta, saya dah update ^^

    boleh check sini yea :) --->
    ❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

    BalasPadam
  2. gud luck..singgah dari GA yg sama

    BalasPadam
  3. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/12/giveaway-yes-2017-by-roxalynne.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.