FOLLOWER

CARIAN

24 Ogos 2017

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89


Wah... meriah blog SZ dengan segmen dan giveaway ya.
Suka sangat-sangat.  Kali ini SZ join FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.  Bestnya giveaway ini dapat hadiah face mask dan yang paling best boleh pilih hadiah pula.

Sebelum tu kita tengok dulu banner giveaway.

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89


Giveaway dijadualkan tamat pada 5 September 2017. 


Hadiah 3:
Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask
+
Bye Bye 'Tired Eyes'

Daripada 3 hadiah yang ditawarkan SZ pilih yang ini.  Dapat segarkan muka dan boleh ucapkan selamat tinggal kepada mata yang letih. Hebat kan!

Korang nak tengok hadiah yang lain kena klik banner giveaway di atas.

Mana tau ada rezeki korang pula kan.  Tak dapat hadiah dapat masuk bloglist pun okey juga.

Jom kita meriahkan berikan sokongan kepada FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89.

szi😍

7 ulasan:

  1. Hi, goodluck, hope ade rezeki sama ya..hehe~
    Meh singgah jap !
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi. Thanks. In shaa Allah ada rezeki buat kita. :D

      Padam
  2. good luck sis :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    BalasPadam
  3. hi! singgah dari segmen yang sama. good luck :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    BalasPadam
  4. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.